Hvert år utarbeider Velferdsalliansen EAPN Norway en Poverty Watch, som er en rapport om fattigdom og utenforskap i Norge. Rapportene kan du lese på denne siden. [English below]

 

Poverty Watch omhandler fattigdom i Norge og utgis årlig fra og med 2019. Hensikten er å bevisstgjøre og spre kunnskap om situasjonen rundt fattigdom og utenforskap, sett fra våre medlemsorganisasjoners ståsted. Det mener vi trengs i en tid der fattigdommen i Norge øker, men lite skjer politisk for å adressere de underliggende årsakene.

I Poverty Watch presenterer vi den nyeste tilgjengelige statistikken på fattigdom i Norge, samt våre vurderinger av fattigdommens utvikling basert blant annet på personlige historier og erfaringer fra mennesker i vår målgruppe. Rapportene peker også på strukturelle fattigdomsårsaker og konsekvenser av dette, og avsluttes med vårt syn på hvordan fattigdommen kan reduseres. Poverty Watch for 2021 inkluderer også en egen seksjon kort- og langdtidseffektene av COVID-19.

Rapporten for 2021 ble lansert 17. oktober 2021, i anledning den internasjonale dagen for avskaffelse av fattigdom.

  

Hele 2021-rapporten kan du lese her: Poverty_Watch_2021.pdf

Hele 2020-rapporten kan du lese her: Poverty_Watch_-_Fattigdom_i_Norge_2020.pdf

Hele 2019-rapporten kan du lese her: Poverty_Watch_-_Fattigdom_i_Norge_2019.pdf

 


 

Every year EAPN Norway publishes a Poverty Watch. Through this report, we present the latest available statistics on poverty in Norway. In addition, we present our assessments of the latest developments and our view on how poverty can be reduced. The report for 2021 also includes a discussion on the long and short tem consequences of COVID-19.

Here you can access the Enlish version of the 2021 report: Poverty_Watch_2021_-_English_Version.pdf

Here you can access the English summary of the 2020 report: Poverty_Watch_Norway_2020_-_English_summary.pdf

Here you can access the English summary of the 2019 report: Poverty_Watch_Norway_2019_-_English_summary.pdf

 Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.