Til tross for at vi i Norge har et av verdens beste helsesystemer, finnes det hull som medfører at pasienter med lav inntekt holdes utenfor. Dette er ikke akseptabelt. Vi jobber derfor for:

• At tannhelsen som en del av vår fysiske helse innlemmes i folketrygden på lik linje med andre helsetjenester.
• Tiltak som sikrer at alle har råd til å kjøpe livsnødvendige medisiner, uansett sosioøkonomisk status.
• En snarlig endring av frikortordningen, slik at alle pasienter kan reise til livsnødvendig behandling hos lege og sykehus, uten utlegg fra egen lommebok. Dette kan eksempelvis gjøres gjennom innføring av et transportkort.Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.