Hvem er vi og hvordan jobber vi?

Vi er en politisk uavhengig samarbeidsallianse av flere organisasjoner, foreninger og grupper. Alliansen arbeider for å styrke posisjonen til økonomisk, sosialt og rettslig vanskeligstilte, gjennom systematisk medvirkning nasjonalt og internasjonalt. Vi jobber for et aktivt og inkluderende velferdssamfunn hvor ingen står utenfor, og for å avskaffe all fattigdom i Norge. 

Som en del av European Anti-Poverty Network (EAPN) samarbeider vi med tilsvarende nasjonale nettverk i Europa i tillegg til europeiske organisasjoner. Dette muliggjør kunnskapsutveksling, samordning og økt politisk gjennomslagskraft.

Vi er et samarbeidsnettverk av, med og for våre medlemmer. Medlemsorganisasjonene eier nettverket, og sammen arbeider vi for å gjensidig styrke hverandre i arbeidet med å hindre økonomisk og sosial ekskludering. Det tilrettelegges for medlemssamlinger hver høst og vår, hvor medlemsorganisasjonene bestemmer temaene og påvirker hva vi skal jobbe med og for. Vi initierer også prosjekter der våre medlemmer samarbeider, og medlemmene involveres aktivt i vårt politiske påvirkningsarbeid.

 


Hvorfor bli en del av Velferdsalliansen

Velferdsalliansen EAPN Norway ønsker nye medlemmer velkomnen. Vil du ha nytteverdi av å være en del av et nettverk som jobber for en mer inkluderende velferdsstat?

  • Alliansen vår i Norge består av 19 organisasjoner og samarbeidspartnere som jobber mot økte sosiale forskjeller og bidrar til mer inkluderende samfunn. Sammen dekker vi de største sosiale utfordringene vi ser over hele landet, og samarbeider om å bekjempe dem sammen.
  • Gjennom vår allianse får medlemmene deres tilgang til mange ulike medvirkningsarenaer i vår velferdsstat, og dere vil få kurs og kompetanse innen medvirkningsarbeid.
  • Alliansen blir sterkere av å ha flere medlemmer som kan samarbeide om utfordringene vi ser i velfersstaten.
  • I en bred allianse får dere tilgang til erfaringsbasert kunnskap innen fattigdom og sosial ekskludering.
  • Dere settes i kontakt med meningsfeller og andre organisasjoner som jobber med samme temaområder som dere.
  • Dere får tilgang og informasjon om relevante arrangement og prosjekter som jobber med de utfordringene dere er opptatt av.
  • Dere får tilgang til et nordisk og europeisk nettverk som jobber med gjensidig utveksling av erfaring og kunnskap innen våre fagfelt.

 

Hvis organisasjonen din vil bli en del av vårt samarbeidsnettverk, så ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 932 99 870. Vi ser frem til å få dere med på laget!

 Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.