Vil du være med i et forskningsprosjekt om dårlig råD

Vil du delta i et forskningsprosjekt om det å ha dårlig råd?

Har du dårlig råd, og har du hatt dette en stund? Eller har du tidligere levd med dårlig råd? Da vil vi gjerne snakke med deg. Vi ønsker å høre om dine livserfaringer knyttet til familie, utdanning, arbeid, bolig, fritid, og erfaringer med sosiale tjenester og offentlige myndigheter.

Velferdsalliansen er med i referansegruppa til forskningsprosjektet «EUROSHIP», som gjennomføres ved Institutt for sosialfag ved OsloMet - storbyuniversitetet. Forskningsteamet ønsker å komme i kontakt med unge voksne, voksne i arbeidsfør alder og eldre mennesker som har erfaring med å leve med økonomiske vanskeligheter.

De er en gruppe forskere på universitetet OsloMet, som samler inn kunnskap til et europeisk forskningsprosjekt. De utforsker hva som må til for å sikre at alle skal kunne leve de livene de ønsker og ha innflytelse i saker som oppleves som viktige for dem, og at alle i samfunnet skal kunne leve som fullverdige medlemmer av samfunnet.

Prosjektet utvikler anbefalinger til politikere og byråkratiet basert på det de lærer fra deg og  andre de snakker med om erfaringer med å leve med dårlig råd.

De ønsker å komme i kontakt med:        

  • Eldre på 70 – 75 år (født rundt 1945-1950)
  • Voksne i arbeidsfør alder, 40 – 45 år (født rundt 1975-1980)
  • Unge voksne mellom 25 og 30 år (født rundt 1990-1995)

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, hvis du er interessert i å delta i prosjektet.

Telefon eller SMS: tlf. 93891076
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.