Bakgården 2

Bikuben RBS, Batteriet Nord Norge og Velferdallainsen EAPN Norway har vært på Bakgården Harstad for å snakke om stortingsvalget. 

 

Det går sakte men sikkert mot stortinsvalg og flere av våre medlemmer jobber iherdig med valgkampen. Til tross for lite gjestfritt vær med både regn og kulde ble det noen suksessfull dager på Bakgården Harstad. Der var Bikuben RBS, Batteriet Nord Norge og Velferdsalliansen på plass for å snakke med lokale og tilreisende.

Opptil 60 utstillere deltok på bakgårdsmarkedet og flere tusen mennesker besøkte marked og øvrige arrangementer og konserter gjennom helgen. Bikuben RBS og Batteriet besøkte standene til alle de politiske partiene og hadde flere gode samtaler med politikere som representerer både lokalt, på fylkesnivå og nasjonalt. 

Vi gleder oss til å samarbeide videre med edlemsorganisasjonene våre frem mot stortingsvalget i september! 

 

 

 Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.