Velkommen   Click to listen highlighted text! Velkommen Powered By GSpeech

Markeringen handlet om hvordan barn, unge og voksne med minoritetsbakgrunn takler forandringer de møter i livet – hvordan de har det her og nå, og hvordan de reagerer på endringer i hverdagen.

thumb Araya og Hon


Daglig leder Honoratte Muhanzi i Velferdsalliansen ønsket velkommen.

Daglig leder HoKa


Inga Marte Thorkildsen, Byråd for eldre, helse og sosiale tjenester i Oslo Kommune åpnet markeringen med en inspirerende tale.

IMT3


Foredrag med visning av kortfilmen «Gift» ved Tayyab M. Choudri, daglig leder i IHSG- Internasjonal Helse og sosialgruppe. 

Tayeb


Tine Poppe jobber med kommersiell fotografering, dokumentarfoto og fotokunst. Hun viste filmen om Yemane Teferi, som døde i januar i år etter å ha bodd 25 år på asylmottak.

TinaPoppe

Bilder fra utstillingen "Ingenmansland" om rundt 3000 avviste og “ikke-returnerbare“ asylsøkere bor i norske asylmottak. De forblir i ubestemt limbo i flere år, uten tillatelse til å arbeide, ingen rett til nødvendig helsehjelp og ingen mulighet til å forlate Norge til fordel for et annet land.


Arya Kalhor fra organisasjonen «Mennesker i Limbo» fortalte om hvordan det er å leve som papirløs uten muligheter til å jobbe, uten tilgang til helsetilbud. Han bærer 3000 papirløse i sitt hjerte.

Araya Kalhoor


Musikkunderholdning ved IHSG ungdomsgruppe «East meets West».

musiker1

Hele salen danset.

dans6

Dans1

dans 3

dans2

dans7

Martin Toft, styreleder i IHSG takket for fremmøte.

Diktopplesning ved styreleder i Velferdsalliansen, Johanna Engen.


Deretter ble det servering av pakistansk mat. Nydelig mat. 

Takk til alle som bidro til en vellykket markering.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech