Velkommen   Click to listen highlighted text! Velkommen Powered By GSpeech

Velferdsalliansen

et samarbeidsnettverk av organisasjoner, foreninger og aksjonsgrupper for økonomisk-, sosialt-, og rettslig vanskeligstilte grupper i Norge.

Hovedmålene for Velferdsalliansen er å:

- avskaffe fattigdom
- sikre økt brukermedvirkning
- bedre levekår og livsituasjonen for våre medlemsgrupper
- bedre økonomi og arbeidsvilkår for våre medlemsorganisasjoner

 

Total Rehab er bokstavelig ment og er en ideell organisasjon med en ny tilnærming til det sosiale rehabiliteringsarbeidet i Norge, der verden tas i bruk, og brukermedvirkning og individuelle tilpasninger gjøres til meget mer enn moteord. Gjennom et kooperativt nettverk utvikles helhetlige, fleksible og motiverende programmer for rehabilitering, arbeidstrening og sosial inkludering. Prosjektet er planlagt realisert gjennom en serie koordinerte delprosjekter..

Kontakt info: 
 
Tlf. Norge 47440311, 
Tlf. Spania 0034 630981955

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

http://www.totalrehabinternational.org

 
Velferdsalliansen, Storgt 39 , 0182 Oslo. Org nr 981 007 751.

Personvern
Webdesign ©2016-18 Web Norge
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.